Bistro

Onze Bistro voor het stillen van honger en dorst langsheen het kanaal, voor onze huurders maar ook voor de mensen uit de streek. Creatieve keuken met iedere week andere suggesties op het menu …De avonden van de table d’ hôtes zijn op reservatie.

Maandag : 12h – 16h30
Dinsdag : 12h – 16h30
Woensdag : Fermé
Donderdag : 12h – 16h30
Vrijdag : 12h – 16h30 en 19h tot 21h30
Zaterdag : Fermé
Zondag : 14h – 19h

De vrijdagavond : aperitiefuurtje vanaf 19h tot 21h30 / Bar des amis. Apero happjesbuffet – gemeenschappelijke gastronomische borden “fijnkost-kaas” en tapas – fingerfood en andere suggesties op het menu + Maaltijd op reservatie; ’s avonds de menu table d’ hôtes” = BBQ – grill-mix = entrée vis papillot & vlees & een creatief buffet met verse groenten, rauwkost en verschillende soorten sla … in de schil gekookte aardappels met kruidenboter van de chef 😉 & met wereldkeukenschotels zoals mediterrane pasta’s, tabouleh, oosterse rijst …en dit geserveerd met “huisgemaakte” sausen.
De prijs : vrijdagavond souper ; Aankomstmenu : 1 aperitief van de dag (sangria met vers fruit of een kir) + amuses
Entrée : vis papillot van de dag & garnalen of gamba’s + vleesassortiment (gemarineerde varkenssneetjes – merguez “chipolata voor de kinderen” – witte worst – gebraden ham – kippenbrochette – spek – filet mignon) – = buffet zoveel men wil + dessert & 1 koffie of thee aan €28/persoon (Drank zoals wijn of bier zijn niet inbegrepen) 

Voor de kinderen is er een kast met gezelschapsspelletjes en kleur, knutsel en speelgoed , ze hebben er een eigen grote tafel en amusement hoekje. 

info en reservering op : Bistr’au Champ Radis, op  of op +33649430488

In de presentatie alvast enkele foto’s om U reeds op ‘smaak’ te brengen…

Reacties op Google

Aan het Kanaal van Nivernais "Bourgogne-Nièvre streek" Frankrijk

error: Content is protected !!