Bistro

Bistr’au Champ Radis
Voor het stillen van honger en dorst langsheen het kanaal, voor onze huurders maar ook voor de mensen uit de streek. Creatieve keuken met iedere week andere suggesties op het menu …De avonden van de table d’ hôtes zijn op reservatie.
Voor de kinderen is er een kast met gezelschapsspelletjes en kleur, knutsel en speelgoed , ze hebben er een eigen grote tafel en amusement hoekje.

OPENINGSUREN
Maandag 12h > 14h30
Dinsdag 12h > 14h30 19h30 > 21h30
Woensdag GESLOTEN
Donderdag 12h > 14h30
Vrijdag 12h > 14h30 18h00 > 21h30
Zaterdag 19h30 > 21h
Zondag 10h45 > 13h 17h30 > 19h30

De lente bij Bistr’au champ radis

Voor de lente = april en mei … zijn we geopend voor uw lunches, diners enz. Welkom. Book your Table 🍴

Ik hou ervan lekker eten te maken en de borden “overvloedig” te vullen met al het goede van de natuur…
De creatieve keuken met kleurrijke groenten, heel belangrijk voor onze gezondheid, het ‘Charolais’ vlees & visrecepten. Delicatessen & kazen uit de regio, desserts en zoete lekkernijen om een aangenaam moment af te sluiten met mensen die we leuk vinden om ons heen 💚 En dat alles met de Bourgondische wijnen en een mooi assortiment Belgische en regionale bieren. 😊

De lunch = Lunch-Time

Maandag en dinsdag / donderdag en vrijdagmiddag (woensdag gesloten “geen school”)

Het weekmenu & de formule:  aperitief – voorgerecht – hoofdschotel of aperitief – hoofdgerecht – dessert: van 12u tot 14u30 … het is aangeraden te reserveren, voor jou, voor mij en voor de keuken.

Elke week nieuwe suggesties = salades & pasta, croques en toast, omeletten en verrines, ciabatta‘s & sandwiches, sandwiches & soepen … enz.

De avonden = de dinsdag en zaterdagavonden.

Het menu table d’hôte van 19u30 tot 21u00. Verschillende suggesties geserveerd op het bord. Het menu voor die dag wordt meegedeeld bij je reservering, of kijk op onze Facebook-pagina.

De vrijdagavonden = after work Time = de samenhorigheid met een ‘apéro dînatoire’.

After work Time vanaf 17h30 tot 19h30 met vlees-/kaasschotels en tapas, verrines, fingerfoods en veel meer om te delen. (Suggesties geserveerd op het bord)

Het avondmaal is enkel op reservatie en liefst 1 dag op voorhand … & nog beter 2 dagen op voorhand… waarvoor dank. Zo bent u zeker van uw plaats en het menu, en kan ik op die manier met de meest verse producten de gewenste menu’s bereiden!

De ontspannen zondagen…

De brunch = tussen ontbijt en lunch 👌 vanaf 10h45 tot 12h30 = zeer leuk!

Met de familie of een groep vrienden = met minimum 10 pers. Geïnteresseerd? Reserveer a.u.b. je tafel voor donderdagavond.

Het weekend afsluiten ? = het aperitief moment = zondagavond vanaf 17h30 tot 19h30  Suggesties « kleine kaart » gereserveerd op een bord met gerechten om te delen…

Voor uw feesten, ontbijten en georganiseerde groepsavonden…

Naast onze table d’hôtes die ik reeds 2 jaar verzorg voor onze huurders van mijn gites kan ik enkele groepsfeesten en/of privéfeesten organiseren 🍾🥂 Klanten waren hiermee reeds zeer tevreden 🍽️🍷U hebt iets te vieren of u wenst een gezellig samenzijn met familie en/of vrienden = contacteer me gerust met uw wensen en je budget … kies uw voorkeursmenu en ik kook speciaal naar uw wens = met de meest verse producten 👌🍲🥗!

Voor groepen vanaf 12 personen = gelieve 3 dagen op voorhand te reserveren…  U kan voor iedere dag reserveren met verschillende menu/ buffet formules voor ’s middags en ’s avonds.

Ik ben steeds bereikbaar vaar uw vragen & ideen.
GSM: +33 (0)6649430488 of de vaste lijn : +33 (0)386270208

Groeten,

Erica                   

De dagen en uren zullen veranderen in de zomer voor het hoogseizoen; zodat ik de BISTRO “mijn kleine restaurant” kan combineren met al het werk op het terrein & verhuur & onderhoud van mijn 4 vakantiehuizen “gites/chalets” en zwembad …

Er is genoeg werk en daarnaast ben ik ook “en vooral” mama van mijn kleine jongen van 6, hij heeft me nog steeds nodig om te douchen & naar bed te gaan … vooral de avonden wanneer het school is de volgende dag …. Dat is waarom ik geen klassiek restaurant doe waar u elke avond vrij kan komen … Ik moet mezelf organiseren!

We moeten keuzes maken in het leven, ik ben sterk en heb altijd veel gewerkt in het leven en toch …. maar zelfs met mijn enthousiasme om mensen te verwelkomen en met zorg en lekker eten voor ze te maken. zelfs dan zijn er prioriteiten en voor mijn kinderen heb ik altijd mijn verantwoordelijkheid als moeder helemaal alleen genomen ….

info en reservering op : Bistr’au Champ Radis, op  of op +33649430488

Wil je een recensie posten, dit kan op :

Facebook of Google

Reacties op Google

In de presentatie alvast enkele foto’s om U reeds op ‘smaak’ te brengen…

Aan het Kanaal van Nivernais "Bourgogne-Nièvre streek" Frankrijk

error: Content is protected !!