Op donkere avonden, in huiskamers waar fonkelende lichtjes & fleecedekens zorgen voor extra gezelligheid bespreken velen al hun vakantie, mid-weeks en wensen voor het komende verse jaar ? Terwijl het hier op het park nu stilletjes is en ik nu na een druk jaar toch ook tijd heb om me samen met andere ouders als vrijwilligster in te zetten voor de ?kerstmarkt ?en de verkoop dit weekend hier in Corbigny /Ville de Corbigny& dat ten voordele van zoontje Warre zijn school . Ik ga in het gluwein ? & chocolat chaud  kraam staan= Prima voor het sociale leven, om zo weer andere mensen te leren kennen = Integreren! ? En terwijl ik koekjes inpak en mini kerst deco`tjes maak komen de reservatie aanvragen voor 2018 meer en meer vlotjes binnen. ? #Trots. Mensen kijken er al naar uit om er even tussenuit te gaan, na de feesdagen gekte of in februari/maart nog voor de eerste tekens van het hier zo mooie lente seizoen die stilletjes terug brengt wat de winter ons weer zal ontnemen… Terwijl het overvloedige natuurgroen hier al goed verstopt lag onder een schitterend wit tapijt…ben ik al heel wat verhuur weken kwijt ?. Ja, ook al heeft ieder seizoen zijn charme “zoals iedere leeftijd haar zottigheden” ? toch zijn de zomermaanden ieder jaar het meest geliefd en zullen ook nu in 2018 de comfortabele “natuur”huisjes vlug verhuurd zijn! Al een flink eind voor »de vorige« zomer moest ik redelijk wat mensen telleurstellen ? omdat er in hun gevraagde periode geen huisje meer vrij was ? dus even deze ?Tip  Wacht niet te lang als je graag wil komen genieten ?? in hoog-zomer tijd ? Juli -Augustus ? ? maar ook in de andere favorite periodes= vb; als gezin ?= in de ?paasvakantie ? of… in het voorjaar= maart/april= ideaal vb als “karper” ? visser ?. Voor mijzelf is de natuur op zen mooist ? hier in mei & juni wanneer alles in ? bloei?komt en vol ????staat. Kom je liever in het zachte » zonnige na-seizoen Sept/okt ? die zelfs bleef duren tot een stuk in november. Ook dan is het heerlijk ?wandelen ? in de kleurrijke herfst ??? daarna een lekkere kop soep ? nuttigen of aanschuiven voor een stoofschotel tijdens 1 van onze succesvolle table d`hotes avonden in de Bistr`au Champ radis. Zeker zijn van een huisje op u gewenste data`s= Boek dan op tijd ? anders krijg je spijt ?
Wil je graag een vakantie verblijf huren op dit mooi natuur plekje au bord du Canal de Nivernais dan kan je via onze website de contact strook invullen ? Daarna krijgt u een prijs ? offerte en alle nodige info ….www.lechampradis.com
De bezettings ?? geraakt vanaf april al flink ?ingekleurd ? daar waar onze gezellige huisjes/ gites ? /chalets besteld & volzet zijn; nu reeds van in maart tot in de ?herfst? ?`Ons viervoeter ?mag mee huisje ? ? is zelfs de week van 6 okt`18 reeds gereserveerd` ??

? De eersten zullen de besten zijn. Vriendelijke groet en dank voor u interesse …Bienvenue ou ? au revoir ? want ik mocht ook al redelijk wat terugkomende en dus tevreden? gasten noteren ?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.