Le champ radis

Gîtes

gîte

4 gezellige vakantie-huisjes/gites/chalets, 35m2 groot, eerder basic zonder veel franjes maar met alle nodige comfort voor een fijn verblijf midden in de natuur. Iedere gite is geschikt voor 5 personen (max 4 volw). Mits een bij-geplaatst baby/peuter bedje= 6 pers.

2 slaapkamers/gite; Kamer 1= 1 x 2pers bed (1m60) Kamer 2= 1x 2pers bed (1m40) +1pers “kind” hoogslaper. 

Leefruimte; salon met open keuken om heerlijke maaltijden op tafel te toveren: koffiezet, combinatie oven/magnetron/grill, koelkast met vriesvak(je) en de barbecue staat klaar op terras. 

Sanitaire ruimte; douche, lavabo en toilet. 

Ruim overdekt terras met uitzicht op de paardenweide het dal in waar je de boten op het kanaal ziet voorbij varen.

 Voor wie dat wenst bieden wij ’s ochtends ook enkele x per week een warme-bakker-service aan. 

Alles is aanwezig voor een verblijf met ontspanning en inspanning voor wie dat wenst; wandelen, fietsen en water plezier in en langs één van de vele prachtige meren, rivieren in de streek. 

Mijn plekje ligd in de Bourgogne- departement 58 =Nièvre en langs het CANAL DU NIVERNAIS, één van de mooiste kanalen van Europa.      Ook net op de rand van natuurpark le #Morvan = de groene long van onze betoverend mooie glooiende streek 

Extra vakantie plezier= voor een hapje, drankje, koffie etc… hoef je de auto niet te nemen, heerlijk verpozen op het terras met mooi uitzicht.
Soirées Table d’hotes, apero en natuurlijk een selectie Belgische biertjes ; Ik vertegenwoordig mijn roots “La Flandre”

Meer info over het restaurant vind je op de website

De 4 huisjes zijn gelijksvloers ; enkel 2 treden om op het overdekte terras te komen behalve chalet 2. 

Volledig Rolstoel aangepaste gite 
Deze gîte heeft een brede schuine opgang naar het terras en geen drempel aan de ingang & een aangepaste keuken, ruimere slaapkamer. Er zijn steunen aan het toilet en in de douche, er is ook een zitje in de ruime douche (zonder boorden) waareen rolstoel of douche stoel in kan. 

1 viervoeter(s) mag mee gîte (chalet 4) 

Hier kan je samen met je viervoeter(s) genieten van een vakantie met op enkele meters het bos en andere ruime wandel mogelijkheden en op 600metersta je langs het kanaal met daarnaast de Yonne rivier waar honden lekker langs kiezelstrandjes het ondiepe water in kunnen. 

Dit huisje heeft een stukje omheinde tuin. op het terrein vraag ik dat honden aangeleind worden, tenzij de baasjes weten dat hun huisdier bij hun aan het huisje blijft en niet achter andere gasten aan loopt en op kindjes gaat springen …ook al is ie zoooo lief. los= eigen verantwoordelijkheid!                                              (Voor een 2de hond reken ik een meerprijs van 15€)