Le champ radis

Gîtes

4 vakantie-huisjes, basic maar met alle nodige comfort voor een fijn verblijf midden in de natuur. Slaapplaats voor 5 personen (max 4 volw). Mits het bijplaatsen van baby/peuter bedje(s) = max 6 pers.

2 slaapkamers; Kamer 1= 1 x 2pers bed (1m60) Kamer 2= 1x 2pers-bed (1m40) + 1 pers “kind- jeugd – licht gewicht” hoogslaper. 

Leefruimte; salon met open keuken: koffiezet, waterkoker, combinatie oven/magnetron/grill, koelkast met vriesvak(je) en de barbecue staat klaar op terras. 

Prive badkamer 

Ruim overdekt terras met uitzicht.

 Mits bestelling avond vooraf = warme bakker service ’s ochtends (4x per week)  

Alles is aanwezig voor een fijn verblijf, onthaasten, ontspanning afgewisseld met inspanning; wandelen, fietsen en veel water-plezier mogelijkheden “dat kan ’s zomers hier al op 700m; In de kabbelende ondiepe Yonne rivier” en 7 prachtige meren in de streek. 

 Bourgogne- departement 58 =Nièvre en langs het CANAL DU NIVERNAIS, één van de mooiste kanalen van Europa & net op de rand van natuurpark le Morvan = de groene long van midden France = een betoverend mooie glooiende streek !

Terrasje doen? een hapje, drankje; de auto niet nodig!
Soirées Table d’hotes, apéro dinatoire, een lunch-snack en natuurlijk een assortiment Belgische bieren ; Ik vertegenwoordig mijn Belgische roots!

Volledig Rolstoel aangepaste gite 
Brede schuine opgang en geen drempel aan de ingang & een aangepaste keuken en ruimere slaapkamer. Er zijn steunen aan het toilet en in de “zit” douche zonder boord. Er kan een douche stoel geplaatst worden  

Viervoeter(s) mag mee huisje

Dit huisje heeft een stukje omheinde tuin. op het terrein vraag ik dat honden aangeleind worden, tenzij de baasjes weten dat hun huisdier bij hun aan het huisje blijft en niet achter andere gasten aan loopt en op kindjes gaat springen …ook al is ie zoooo lief = eigen verantwoordelijkheid!                                              (Voor een 2de hond reken ik een meerprijs van 15€/week)