Huisdiertoegankelijk Chalet 4

Hier kan je samen met je viervoeter(s) genieten van een vakantie met op enkele tientallen meters ruime wandelmogelijkheden in de talrijke nabije bossen en op 300meter langs de fiets en jaagpaden naast het Canal Du Nivernais.
Dit chalet biedt alle comfort en met zijn twee slaapkamers en ruime badkamer “douche” is er ruimte voor twee tot vijf personen (maximaal vier volwassenen). Aan de voorkant bevindt zich een overdekt terras met uitzicht op het dal, en een omheind stukje tuin voor de viervoeters. De aangename leefruimte met open keuken is compleet om heerlijke maaltijden op tafel te toveren: koffiezetapparaat, waterkoker, combinatie oven/magnetron, koelkast met vriesvak, en ieder huisje heeft zijn eigen barbecue. Voor wie dat wenst bieden wij ’s ochtends ook een warme-bakker-service ’s aan. Er kan tevens gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine.

De bistro op het domein is een aangename plek voor een hapje en drankje, heerlijk verpozen op het terras met mooi uitzicht. Er is een kast met gezelschapsspelletjes en kleur-, knutsel- en speelgoed voor de kids die er een eigen hoekje hebben. Hier vind je ook de table d’hotes en in de zomer de wekelijkse barbecue.

Alles is er aanwezig voor een natuurvakantie vol ontspanning en voor wie wat avontuur wil beleven zijn er ook natuurparken in het grote “naastgelegen” natuurpark Le Morvan. Daar kan je kanoën, raften en er zijn boomklimparcours. Ideaal voor zowel gezinnen met kinderen als jongere stelletjes die de drukte van alledag willen inruilen. Ook voor vrienden, collega’s, fietsers en motorgroepen zijn de natuurhuisjes geschikt. Veelal ook vinden de iets oudere mensen het plekje in de nog ongerepte natuur hier zalig!

De Bourgondische rust kan worden afgewisseld met het bezoeken van authentieke steden, musea en een aanbod vol cultuur. De chalets worden omringd door heuvelachtig weidelandschap en bos. Op 300 meter vind je het Kanaal van Nivernais, één van de mooiste Franse kanalen! Zeer charmant om te wandelen met de vele sluizen en de bijhorende huisjes en bruggetjes die je naar authentieke dorpjes brengen. De glooiende landschappen en bossen zijn uitnodigend en er zijn genoeg bezienswaardigheden zodat je je niet hoeft te vervelen! Er vlak naast stroomt de rivier le Yonne, met mooie plekjes om te vissen en waar kinderen in het ondiepe water veilig kunnen spelen.

Aan het Kanaal van Nivernais "Bourgogne-Nièvre streek" Frankrijk