De LENTE geeft ons terug wat de winter ons ontnomen heeft… Een mid-week, verlengd weekend of weekje ontspannen, de alledaagse drukte even ontvluchten en genieten in de prachtige natuur met ongerepte heuvels, weilanden met charolais koeien, bos en kleine beekjes. De lucht is hier zuiver en dat voel je….
Na de winter, dit jaar met regen in overvloed, veel wind en nu nog eens extra koude dagen wil je maar één ding en dat is: naar buiten! Want het buiten leven is voor ieder goed en natuurlijk wil ik die zon op mijn snoet 
Oooh wat kijk ik ernaar uit terug een eind te fietsen langs le canal du Nivernais of een flinke tocht te voet…Hier bij ons net op de rand van de Morvan vind ik het opmerkelijk, dat er geen geleidelijke overgang van winter naar lente (en van zomer naar herfst) bestaat. In een paar dagen kan het veranderen van sneeuw en vorst naar heerlijke zon en 16 graden. Deugddoend voor jong & ouder!

Wil je graag een vrijblijvende offerte & info mail ontvangen volgens je gewenste aankomst & vertrek data? Vul dan de aanvraagbon in op de website; rubriek Boekingen/contact https://www.lechampradis.com/nl/boekingen/ Tot het zomerse seizoen van start gaat zijn flexibele aankomst en vertrek dagen mogelijk. (minimum van 3 nachten) 
Bienvenue

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *