Rolstoeltoegankelijk chalet 2

Dit is het rolstoeltoegankelijk aangepast chalet met ruimte voor twee tot vijf personen (maximaal vier volwassenen), waar u kunt genieten van een vakantie met alle comfort. Er is een oprijramp voorzien en de deurdrempel is overbrugd.

     

Er zijn twee slaapkamers waarvan de grote kamer breder is gemaakt zodat u makkelijk met de rolstoel naast het bed kan. De ruime badkamer is voorzien van een wc met armsteun, de wastafel is aangepast en de douche is voorzien van een zitje en een armsteun.

     

Aan de voorkant bevindt zich een overdekt terras met uitzicht op het dal. De aangename leefruimte met open keuken is compleet om heerlijke maaltijden op tafel te toveren: koffiezetapparaat, waterkoker, combinatie oven/magnetron, koelkast met vriesvak, en ieder huisje heeft zijn eigen barbecue. Voor wie dat wenst bieden wij ‘s ochtends ook een warme-bakker-service ’s aan. Er kan tevens gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke wasmachine.

De bistro op het domein is eveneens rolstoeltoegankelijk waarbij de ingang voorzien is van een oprijramp en we beschikken over een aangepast toilet. Het is een aangename plek voor een hapje en drankje, heerlijk verpozen op het terras met mooi uitzicht. Er is een kast met gezelschapsspelletjes en kleur-, knutsel- en speelgoed voor de kids die er een eigen hoekje hebben. Hier vind je ook de table d’hotes en in de zomer de wekelijkse barbecue.

De Bourgondische rust kan worden afgewisseld met het bezoeken van authentieke steden, musea en een aanbod vol cultuur. De chalets worden omringd door heuvelachtig weidelandschap en bos. Op 300 meter vind je het Kanaal van Nivernais, één van de mooiste Franse kanalen! Zeer charmant om te wandelen met de vele sluizen en de bijhorende huisjes en bruggetjes die je naar authentieke dorpjes brengen. De glooiende landschappen en bossen zijn uitnodigend en er zijn genoeg bezienswaardigheden zodat je je niet hoeft te vervelen! Er vlak naast stroomt de rivier le Yonne, met mooie plekjes om te vissen en waar kinderen in het ondiepe water veilig kunnen spelen.

Aan het Kanaal van Nivernais "Bourgogne-Nièvre streek" Frankrijk

error: Content is protected !!