[:nl]Stel uw eigen groepsarrangement samen…
Ideale plek voor vakantie in groep! Slaapplaats (bedden) voor 20 pers ; met bijplaatsen van baby/peuterbedjes kan dit zelf tot 24 a 28 gasten georganiseerd worden (Max 4 volw/gite). De huisjes hebben 2 slaapkamers; Kamer 1= 1x 2pers bed 1m60 & kamer 2 = 2pers bed + daarboven een 1 pers bed = voor kind tot +-12 jaar. Ik help u graag om een arrangement voor een verblijf met familie/vrienden samen te stellen. Prijzen volgens seizoen! In voor & najaar (lente & herfst is kort-verblijf mogelijk; mid-week of lang weekend. Voor groepen die meerdere huisjes huren = Prijzen op maat!

Cursussen/trainingen, team buildings, wandel/fiets arrangement organiseren.
Een speciale gelegenheid vieren met familie of/& vrienden.
Ik kan voor jullie gezelschap een Franse wijn- kaas avond organiseren, een groeps bezoek aan een museum of artisanale brouwerij waar natuurlijk ook geproefd kan worden. Graag wat actiever, dan wilen jullie misschien een wild water rafting doen of een kano tocht op stiller water, op één van de vele meren in de Morvan of ergens een picknick moment. Een bezoek aan een stad of een natuur wandeling met gids, het mooie stadje op de heuvel die Unesco erfgoed  Vezelay is daar top voor. Een avontuurlijk bomen-klim parcour bij Avallon? Een kampvuur avond onder de indrukwekkende sterrenhemel die hier waar te nemen is…
Een fietstocht langs de sluizentrap en/of een boottochtje op le Canal du Nivernais of pedalo op één van de meren. Een feestje geven, een uitgebreidde Bbq, een brunch… samen kunnen we creatieve menu’s samenstellen zodat jullie verblijf echt genieten is.
Vanzelfsprekend adviseer ik u graag.

En als u andere speciale wensen heeft, Hhoor ik het graag en misschien kan ik deze voor u regelen. Vraag gerust meer informatie over de formules in het restaurant! 

Stuur een mailtje naar erica.albrecht70@gmail.com
Info & prijzen; www.lechampradis.com[:]