GROEPS VAKANTIES/FEEST-ARRANGEMENT/TEAM BUILDING OF ….
Ideale plek voor vakantie in groep! Tot 24 pers (max 4 volw/huisje & mits bijplaatsen van baby/peuterbedjes kan dit zelf tot 28 gasten georganiseerd worden. Iedere gite =2 slaapkamers; Kamer 1= 1x 2pers bed 1m60 & kamer 2 = 2pers bed + daar boven een 1 pers bed = voor kind tot +-12/14 jaar of een licht gewicht persoon! Ik help u graag om een arrangement samen te stellen. Prijzen volgens seizoen! In voor & najaar is kort-verblijf mogelijk; een mid-week of lang weekend in de lente/herfst. Meerdere huisjes huren = Prijzen op maat!

Cursussen/trainingen, team buildings, wandel/fiets arrangement.
Een speciale gelegenheid? Een Franse wijn- kaas avond of feestelijk diner? een brunch, een bezoek (in groep) aan een museum of artisanale brouwerij waar natuurlijk ook geproefd kan worden. Graag wat actiever? Een wild water rafting of een kano tocht op stiller water, op één van de stromende rivieren of één van de meren in de Morvan of ik organiseerde ook al eens een picknick moment. Een bezoek aan een stad of een natuur wandeling met een Nederlandstallige/Franse gids, dit kan vb in het mooie pelgrims-stadje; Unesco erfgoed is; Vezelay. Een avontuurlijk bomen-klim parcour bij Avallon? Een kampvuur avond onder de indrukwekkende sterrenhemels die hier waar te nemen zijn…
Een fietstocht langs de sluizentrap en/of een boottochtje op le Canal du Nivernais of genieten op een pedalo-fiets-boot op de lac de pannecièrre. Een feestje geven, een uitgebreidde Bbq, een zondags luxe ontbijt, samen kunnen we zorgen dat jullie verblijf een mooie herrinnering zal worden!

En als u andere speciale wensen heeft, hoor ik het graag. Vraag gerust naar de verschillende formules in het restaurant! 

Stuur een mailtje naar erica.albrecht70@gmail.com
Info & prijzen; www.lechampradis.com